Magaságyás – virágtartó

40 000 Ft

Kérem hívjon a rendelésért!

06 70 930 3721 kecskesteto@gmail.com

Szín: Natúr, kezeletlen. 
Szeretjük a virágokat. Ön is? Természetesen, és ezt mi is tudjuk. Biztosan egyetért azzal is, hogy mindenki szeretne magának olyan szép növényes kertet, akár egy virágos rét. Modern otthonainkban a virágtartókkal díszített növényes kertek a lehangoló érzéseket is derűs, vidám érzésekké alakítják. Ezért is kellemes látvány a szemünknek egy megfelelően gondozott és virágtartókkal ékesített kert. 

Sokan tartanak olyan virágtartókat, amelyeket nehézkes növényzettel megtölteni, munkálkodni velük. Ezért is ajánljuk fel Önöknek saját készítésű, ritka, környezetbarát struktúrával alkotott, jól megformált magaságyásainkat. Ezek a remekek arra készültek, hogy könnyed megközelítéssel segítsék a háziasszonyokat, vagy éppen derék urakat, hogy kertjük remekműveinek alkotását tegyék egyszerűvé: 

Leírás:

A magaságyás (nevéből adódóan) egy derékmagasságúra tervezett virágtartó, amelybe könnyedén ültethetünk, helyezhetünk növényeket.

Ajánljuk azoknak, akiknek szüksége van otthonuk és kertjük megszépítésére,  ugyanakkor derekukat is kímélnék a virágos kert készítése közben. 

A termék festés nélkül elérhető.

Méretek

Külső
Hossz: 151,5cm
Széles: 77cm
Mély: 70,5cm

Belső
Hossz: 141cm
Széles: 67cm

Színválaszték

Nem szeretne bajlódni a festéssel? Semmi gond. Válasszon nyugodtan a színskálán egy színt és mi lefestjük önnek. Ennek az ára +8000 Ft ami tartalmazza a 2-szeri kenést és a festék árát is.